ترویج بدحجابی و عقائد انحرافی فرق، ادیان و عرفان‍های کاذب در نمایشگاه کتاب تهران

  • ۱۳۹۳/۳/۱۰ - ۹:۵۹

پایگاه جامع فرق، ادیان و مذاهب_ هر ساله نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران که در ایّام شهادت استاد مرتضی مطهری برگزار می‌گردد به ارائه کتاب‌های جدید ناشران ایرانی و خارجی می‌پردازد. این نمایشگاه که در ایران و حتی در کشورهای خارجی توانسته برای خود شهرتی کسب کند، هر ساله محل رقابت بزرگی برای ناشران کتاب هست.
عرضه و فروش کتاب یکی از مهم‌ترین عرصه‌های تبلیغی هست که هر دین، مذهب و شخصیتی با ارائه کتب خواهان تبلیغ عقاید خویش هست. کشور جمهوری اسلامی ایران با داشتن عقاید اسلامی شیعی شایسته است که به تبلیغ عقاید ناب محمدی صلی‌الله علیه و اله در این نمایشگاه بپردازد؛ اما متأسفانه براثر کوتاهی برخی مسؤولین، این نمایشگاه محلی برای تبلیغ گسترده‌ی بد حجابی و عقاید انحرافی فرق، ادیان و عرفان‌های کاذب شده بود.
در نمایشگاه امسال چند نکته منفی بارزی به چشم می‌خورد که حاکی از کوتاهی مسئولین برگزاری این نمایشگاه‌ بود.

وزارت ارشاد هر سال در نمایشگاه کتاب تهران دچار اعمال سلیقه‌های گوناگون شده و به جمع‌آوری کتاب‌هایی می‌پردازد که توسط خودش مجاز اعلام‌شده است. این امر نشانگر ضعف در ممیزی وزارت ارشاد است.
اجرای مراسم کف‌زنی و آوازخوانی در ایام شهادت امام هادی (علیه‌السلام).
افزایش ۳۰ درصدی ناشران اهل سنت، ۵۰ درصدی ناشران صوفی و اهل حق، ۳۰ درصدی ناشران کتب مروج عرفان‌های کاذب و ۴۰ درصدی ناشران کتب زرتشتی.
فراوانی فروش انواع نرم‌افزار و کتاب درباره آموزش موسیقی و ترویج آن.
گرانی کتاب و ارائه اندک کتب جدید توسط ناشران که فروش کتاب را کم کرده است.
تبلیغ چهره به چهره فرق و ادیان انحرافی در غرفه‌های ناشران که چند نمونه در ذیل ذکر می‌شود.
آئین زرتشت، صوفیه و عرفان‌های کاذب.
فروش کتب فرق و ادیان انحرافی به زبان‌های مختلف و بدون منع قانونی ازجمله کتاب‌های:
آئین زرتشت؛ توسط ناشران مختلف
فرقه صوفیه؛ توسط ناشران سلسله الرضا، حقیقت و ... که کتاب‌های نورعلی تابنده را نیز بدون شابک می‌فروختند.
آئین الحادی بودا.
عرفان‌های کاذب؛ توسط ناشران مختلف مانند هو، نگارستان کتاب، محراب دانش، میترا، نشر ثالث، آوای رعنا، افراز، فرزان روز، کتاب پارسه، نشرآسیم، آرمان خرد و... که کتاب‌های رهبران عرفان‌های کاذب مانند پائولو کوئیلو، کاستاندا، دالایی لاما و... را بدون هیچ محدودیتی عرضه و به‌صورت زنجیره‌ای به فروش می‌رساندند
ضمن اینکه برخی از کتب مروج قانون اثبات نشده جذب (کتاب‌های راندا برن، وین دایر، دیپاک چوپرا، آنتونی رابینز، برایان تریسی و...) به‌صورت زنجیره‌ای به فروش می‌رسید که مصداق خروج از قوانین نمایشگاه کتاب است؛ به‌گونه‌ای که ۱۰۹ کتاب (از ناشران مختلف) فقط از آنتونی رابینز، ۴۵۶ کتاب از برایان تریسی، ۱۶۲ کتاب از وین دایر، ۲۵۶ کتاب از راندا برن بود.
وهابیت؛ که توسط ناشران مختلف داخلی و خارجی به فروش می‌رفت.
مسیحیت؛ که بیشتر کتاب‌های آن‌ها به‌صورت رمان‌ با ادبیات مسیحی بود و تأثیر این‌گونه کتاب‌ها در ذهن مخاطب بیش از خود کتاب مقدس است.
با یادآوری و تذکر این نقطه‌ضعف‌ها خواهان رسیدگی به برگزاری هر چه با شکوهتر نمایشگاه کتاب تهران هستم

http://www.adyannet.com/news/12274